Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/yogischo/yogischoice.no/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Yogis choice: Om

Om Yogis choice

Yogis choice har klasser og privattimer for alle som er interessert og har lyst til å gjøre yoga. Yogis choice praktiserer vinyasa-style hatha-yoga. Det arbeides bevisst med forholdet mellom pust og bevegelse, tilstedeværelse og velvære. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper eller tidligere erfaring med yoga.

Klassene på Yogis choice vil være utfordrende og kreative. Samtidig ivaretas en meditativ og rolig atmosfære. Yogis choice ønsker å utfordre den enkelte til å ta valg og lytte til egne behov i sin yogapraksis. Vi vil være en motvekt til det kommersielle kroppsbilde der utseende står i fokus. Det blir lagt vekt på glede og velvære i treningen. Yoga er også en metode for å forebygge og redusere spenninger og smerte.

God yoga gir bredere erkjennelse av deg selv, ditt liv og ditt forhold til verden. Yogis choice studio ønsker å være et varmt og rolig sted. Et sted du kan føle deg velkommen og kjenne deg virkelig.

Miljø

Interesse for natur og miljøvern er en del av det å være en yogi. Engasjementet ligger i å undersøke og opplyse om hva hver enkelt kan bidra med i forhold til miljøvern, økologisk landbruk, rettferdig handel og fordelig. Menneskelige relasjoner og forhold til forbruk både av varer og andre mennesker er en del av yogapraksisen. Så langt det har vært mulig er Yogis choice et grønt studio.

Finn ditt engasjement og vær med å bidra til holdningsendring og økt ansvarlighet i forhold til vårt felles livsgrunnlag. Yoga og yogaens filosofi skaper erkjennelse om seg selv, andre mennesker og den verden vi lever i.